Dunlop Squash Circuit Drachten

Voor de die-hard squashers onder ons vindt op 15 september het Dunlop Squash Circuit plaats te Drachten. Interesse om deel te nemen aan dit toernooi? Meer informatie vind je in de squashagenda op www.squash.nl.

Dinsdag 11 september: Intro-toernooi

Intro toernooien voor nieuwe leden. Van 18:00 tot 20:00. Aanmelden kan via secretaris@squadraat.nl

Zaterdag 15 september: Dunlop Squash Circuit Drachten

Woensdag 26 september: Running Diner & Borrel

Niet te missen, de eerste Squadraatborrel van 2018-2019. Voorafgaand aan onze befaamde borrel in Partycafé de Doos zal het Running Diner plaatsvinden. Het Running Diner biedt nieuwe leden de kans om te kunnen genieten van culinaire hoogstandjes welke bereid zullen worden door de commissies en het (dan nog) kandidaatsbestuur. Na afloop zullen wij samen met jou en onze nieuwe leden vol liefde en plezier het seizoen 18-19 inluiden. Kom vooral langs, ontmoet onze nieuwe leden en laten we er wederom een heuglijke avond van maken. En, ons café zal ons café niet zijn als er tussen 21:30 en 23:00 geen bier en wijn geschonken wordt voor de schamele prijs van €1,20,-! Schroom dus niet om langs te komen. Tot woensdag 26 september!