Welkom op de site van de grootste studenten squashvereniging van Nederland, G.S.S.V. Squadraat. Naast squash organiseren onze commissies het hele jaar door toernooien, borrels en andere gezellige activiteiten.

Op iedere dinsdag- en donderdagavond hebben wij open toss voor onze leden. Wil je een keertje langskomen om een balletje te slaan, stuur een mailtje naar secretaris@squadraat.nl. Hopelijk tot snel bij de banen!

Waarom lid worden?

Trainingen

Verdeeld over vier niveaus, van maandag tot en met donderdag, kun je ‘s avonds trainingen volgen.

Toss

Elke dinsdag van 19:00 tot 21:00 en donderdag van 21:00 tot 23:00 is er vrij te spelen op zes banen.

Toernooien

Een aantal keer per jaar zijn er weektoernooien, met als hoogtepunt de clubkampioenschappen.

Borrels

Elke laatste woensdag van de maand in café De Doos, waar je verwelkomt wordt door de Borrelcommissie.

Activiteiten

Er zijn regelmatig andere activiteiten, zoals het Squadraatweekend en de Batavierenrace.

Competitie

In de Noordelijke Euregio competitie spelen zes teams van Squadraat op drie verschillende niveaus.

Lid Worden?

Hiervoor kun je vier uren in de week (dinsdag 18-20u en donderdag 20-22u) squashen bij de toss. Dit zijn uren waarin de banen voor leden zijn gereserveerd.

Ook kun je als lid deelnemen aan alle interne activiteiten, borrels en toernooien. Voor sommige activiteiten worden extra kosten in rekening gebracht (vooraf bekendgemaakt).

Wil je, naast de toss, ook graag een uur (of meerdere) in de week training in een groep van je eigen niveau? Dit kan voor €40,- per seizoen* extra.

Als je een plaats krijgt in een trainingsgroep, zal er een trainingsborg van €25,- van je worden gevraagd die wordt ingehouden als je te vaak zonder kennisgeving afwezig bent.

Verder is er bij Squadraat de mogelijkheid om competitie te spelen voor €39,- per seizoen* extra, inclusief een extra uur competitietraining per week in een groep van je niveau.

Hiermee speel je ongeveer één zondagmiddag per maand een competitiewedstrijd in Groningen (Aclo of Stadjershal) of bij een ander squashcentrum in Noord-Nederland.

*: Het is ook mogelijk om voor een half jaar een lidmaatschap en trainingen te verkrijgen tegen gereduceerd tarief. Dit regelen wij voor je!

We hebben een aantal rackets om te lenen en zowel bij de toss als training zijn er altijd voldoende ballen aanwezig. Daarnaast hebben we introdeals met korting op een racket!


Vraag lidmaatschap aan