Interesse om lid te worden? Op iedere dinsdag- en donderdagavond hebben wij open toss voor onze leden. Wil je een keertje langskomen om een balletje te slaan, mail naar secretaris@squadraat.nl.

Voor algemeen contact, mogelijkheden voor sponsoring of om het gehele bestuur te bereiken, maar naar bestuur@squadraat.nl.

Lid Worden?

Hiervoor kun je vier uren in de week (dinsdag 18-20u en donderdag 20-22u) squashen bij de toss. Dit zijn uren waarin de banen voor leden zijn gereserveerd.

Ook kun je als lid deelnemen aan alle interne activiteiten, borrels en toernooien. Voor sommige activiteiten worden extra kosten in rekening gebracht (vooraf bekendgemaakt).

Wil je, naast de toss, ook graag een uur (of meerdere) in de week training in een groep van je eigen niveau? Dit kan voor €40,- per seizoen* extra.

Als je een plaats krijgt in een trainingsgroep, zal er een trainingsborg van €25,- van je worden gevraagd die wordt ingehouden als je te vaak zonder kennisgeving afwezig bent.

Verder is er bij Squadraat de mogelijkheid om competitie te spelen voor €39,- per seizoen* extra, inclusief een extra uur competitietraining per week in een groep van je niveau.

Hiermee speel je ongeveer één zondagmiddag per maand een competitiewedstrijd in Groningen (Aclo of Stadjershal) of bij een ander squashcentrum in Noord-Nederland.

*: Het is ook mogelijk om voor een half jaar een lidmaatschap en trainingen te verkrijgen tegen gereduceerd tarief. Dit regelen wij voor je!


Vraag lidmaatschap aan

Uitschrijven als lid?

Het beëindigen van je lidmaatschap kan heel simpel door een e-mail te sturen naar de secretaris via secretaris@squadraat.nl en daarin duidelijk aan te geven dat jij je wilt uitschrijven als lid van Squadraat.

De deadlines voor het uitschrijven zijn vastgesteld op 1 augustus en 1 februari van ieder jaar en gelden dus voor het daaropvolgende semester. Mocht je al voor een heel seizoen contributie hebben betaald maar wil je je toch graag per 1 februari afmelden, dan krijg je de contributie voor de tweede seizoenshelft gewoon van ons terug.

Donateur worden?

Squadraat, de mooiste studenten squash verenging van Nederland, heeft zich gedurende dertig jaar enorm ontwikkeld: van een kleine vereniging bestaande uit veertien leden bij de oprichting in 1985 naar een verenging met meer dan 200 leden anno 2017, allemaal met een voorliefde voor squash.

Met ingang van het seizoen 2015-2016 bestaat er de mogelijkheid om als oud-lid voor een bedrag van €25,- als donateur aan de vereniging verbonden te blijven. Voor al haar donateurs zal de vereniging jaarlijks kostenloos een oud-ledendag organiseren, waarbij uiteraard squash niet zal ontbreken.

Daarnaast ontvangen alle donateurs een driemaandelijkse mailupdate, speciaal gericht op oud-leden, met de stand van zaken omtrent Squadraat en de oud-ledendag in het bijzonder. Aanmelden als donateur van Squadraat geschiedt door middel van een mail te sturen naar de secretaris@squadraat.nl.