Binnen Squadraat zijn spelers verdeeld over vier niveaus; Basic voor beginnende spelers, Intermediate Low voor spelers met een behoorlijke basis, Intermediate High voor spelers die langere rallies kunnen spelen en Advanced voor de ervaren spelers binnen de vereniging.

Wanneer je al lid bent en graag training en/of competitietraining wilt volgen, stuur een mailtje naar intern@squadraat.nl.

Afmelden voor training

Vul je emailadres in en de training waarvoor je je wilt afmelden. Wees er zeker van dat je emailadres dezelfde is als waar je onder andere de nieuwsbrief op ontvangt. Deadline voor het afmelden is 12:00 's middags op de dag van die training. Na het afmelden ontvang je een automatische bevestigingsemail.


Meld af voor training

Aanmelden voor (extra) training

Wil je je aanmelden voor training? Stuur dan een mailtje naar intern@squadraat.nl of spreek een bestuurslid aan bij de banen. Zij kunnen dan gelijk inschatten welk niveau je aan zou kunnen. Verder op de pagina vind je de niveaus en trainingstijden.

Ieder lid kan zich daarnaast, zonder extra kosten, aanmelden voor extra trainingen (rond zijn/haar niveau). Om er zeker van te zijn dat er plek is, neem vantevoren contact op met intern@squadraat.nl.

Ook kun je natuurlijk gewoon naar de training gaan en kijken of er nog plek is. Geef dan wel even bij de trainer aan dat je graag mee wilt trainen en normaal niet in die trainingsgroep zit.

Trainingen

Basic

Leer de basis van slagtechniek, een begin van looptechniek en krijg de basisslagen onder de knie.

Intermediate Low

Hier leer je al meer over de minder bekende slagen en worden de oefeningen moeilijker.

Intermediate High

Training voor de gevorderde squasher, hier worden complexere oefeningen gedaan.

Advanced

De beste squashers van Squadraat trainen hier om hun niveau op peil te houden en uit te breiden.

Competitie D

Deze competitietraining is er voor het D-niveau, waar de focus ligt op de basis van wedstrijden spelen.

Competitie C

De hogere niveaus van Squadraat trainen hier om specifieke wedstrijdsituaties (mentaal) te trainen.

Trainingsuren

Basic

maandag 18:00-19:00
dinsdag 18:00-19:00
woensdag 20:00-21:00
donderdag 18:00-19:00

Intermediate Low

dinsdag 21:00-22:00
woensdag 21:00-22:00
donderdag 19:00-20:00

Intermediate High

maandag 21:00-22:00
donderdag 20:00-21:00

Advanced

maandag 19:00-20:00
maandag 20:00-21:00

Competitietraining D

woensdag 18:00-19:00

Competitietraining C

woensdag 19:00-20:00

Trainingsborg

Ieder (nieuw) lid krijgt uitleg over het borgreglement via een e-mail die verstuurd wordt door de commissaris intern of de secretaris. Als een lid deelneemt aan de reguliere squashtraining, dan zal er een borg worden geïncasseerd van €25. Ieder trainingslid dient zich tijdig (vóór 12.00 uur op de dag van training) af te melden via de website als hij/zij niet naar training kan komen.

Drie maal binnen een semester (september-januari of februari-juli) afwezig zijn bij een training zonder tijdige afmelding betekent verlies van trainingsborg. De commissaris intern zal, aan de hand van het afmeldsysteem op de website en de presentielijsten die de trainers bijhouden, bekijken wie zich niet heeft afgemeld en afwezig was bij training. Degene die zijn/haar borg kwijt is, zal per e-mail op de hoogte gesteld worden.

Als een lid binnen een semester vijf keer afwezig is zonder afmelding, kan zijn/haar trainingsplek worden toegewezen aan iemand op de wachtlijst, indien deze er is voor zijn/haar niveau. In het geval dat het lid toch graag verder wil trainen, zal hij/zij op de wachtlijst worden geplaatst en een nieuwe trainingsplek toegewezen krijgen zodra dit weer mogelijk is.

Aan het begin van ieder semester (jaarlijks in september en februari) zal worden bekeken welke leden er in dat semester willen trainen en wie daarvan nog kan beschikken over zijn/haar borg. Aan de hand hiervan wordt borg geïncasseerd bij de leden die geen borg in de vereniging hebben en wordt er borg gerestitueerd aan de leden of oud-leden die hier recht op hebben. De teller van het aantal gemiste trainingen zonder afmelding zal op 1 september en op 1 februari weer op nul worden gezet.