Hieronder vind je alle nieuwsberichten van de afgelopen jaren. Deze tekst kan nog aangevuld worden met meer woorden en letter enzo. Maar nu even geen zin in, dus laat ik het hier even bij.

Kandidaatsbestuur 2018-2019

6 juli 2018

Het is eindelijk officieel! Na de supergezellige bekendmakingsborrel op woensdag 27 juni, mogen wij ons voorstellen als jullie nieuwe kandidaatsbestuur. Bedankt voor de fantastische avond en alle felicitaties!

Kandidaatsbestuur 2018 - 2019:
Voorzitter: Pim Dieters
Secretaris: Thiarda Tjeerdsma
Penningmeester: Zwonni De Blouw
Commissaris Intern: Annemiek Oosterhuis
Commissaris Extern: Danjel Salomons

Dear Squadraters,

Finally it's official! After the announcement on our last social, we're honoured to call ourselves your new candidate board. We're still recovering from our fantastic night!

This summer we will be available at the summer toss every Wednesday from 6 till 8 pm. We will brainstorm about our policy of the next academic year. Since we really appreciate your opinion, your ideas, comment or questions can be emailed to kb@squadraat.nl.

See you at the summer toss!

Candidate board 2018 - 2019:

Chairman: Pim Dieters
Secretary: Thiarda Tjeerdsma
Treasurer: Zwonni De Blouw
Commissioner of Internal Affairs: Annemiek Oosterhuis
Commissioner of External Affairs: Danjel Salomons

Slag om de Stad

1 juli 2018

Maandag 21 mei heeft de vijfde editie van Slag om de Stad plaatsgevonden. De dag dat er door Squadraat en De Stadjershal gestreden werd om de eervolle titel van ‘Beste squashvereniging van Groningen’. Na een middag gevuld met veel zweet en spannende wedstrijden hebben wij De Stadjershal moeten feliciteren met de overwinning.

Gelukkig was er tijdens de aansluitende barbecue niks meer te merken van de onderlinge rivaliteit, het was erg gezellig! Dank aan alle deelnemers! Tenslotte geloven wij dat Squadraat de derde helft wel gewonnen heeft ;)

On Monday the 21st of May another edition of ‘Slag om de Stad’ took place. A day where Squadraat battles De Stadjershal for the honorable title of ‘Best squashassociation of Groningen’. After a middag filled with sweat and amazig games we had to congratulate De Stadjershal with their victory. During the barbecue there was nothing to note about the rivalry, we had a very good time! Thanks to all participants!

Battle of the Cities

22 juni 2018

Beste Squadraters,

Eindelijk maar toch zal Battle of the Cities weer plaatsvinden! Dit is een toernooi waarin de meeste studenten squashverenigingen van Nederland zullen strijden om de eervolle titel ‘Beste studenten squashvereniging van Nederland’.

Dit jaar zal het plaats vinden op zaterdag 26 mei bij US Beat It is Utrecht. Het zal van start gaan om 10:00 en duren tot een uur of 18:00, de lunch zit bij de deelnameprijs van 17 euro inbegrepen. Later op de dag zal er ook nog een pubquiz plaatsvinden.

Er is plek voor 8 spelers die ons namens Squadraat zullen vertegenwoordigen.

Wil jij graag ons vertegenwoordigen en samen met de rest van de groep een super gezellige dag beleven met andere studenten squashers in Utrecht? Spreek dan een van de bestuursleden aan voor meer info of stuur een mail naar voorzitter@squadraat.nl!

Wij hebben er zin in!

Dear Squadraters,

Finally Battle of the Cities will be held again! Battle of the Cities is a tournament for all student squash associations of The Netherlands, where they will battle for the honorable title of ‘Best student squash association of The Netherlands’.

This year it will take place on Saturday the 26th of May at US Beat It in Utrecht. It will start around 10:00 and will last till 18:00, lunch is included in the participation fee of 17 euros. Afterwards there will also be a pub quiz.

There is place for 8 squashers to represent Squadraat.

So would you like to represent Squadraat and together with the group experience an awesome and sportive day with fellow student squashers in Utrecht? Please approach one of the board members for more info or mail to voorzitter@squadraat.nl!

We are looking forward to it!

Batavierenrace

29 april 2018

Vorige week heeft de jaarlijkse Batavierenrace weer plaatsgevonden. Iedereen heeft alles gegeven, zowel op de route als in de feesttent waar het bier van links naar rechts vloog. Met het ongekend fantastische weer waar we van mochten genieten kon het ook niet anders dan dat dit een geweldig weekend zou worden. We zijn dit jaar op plek 213 geëindigd, maar meedoen is natuurlijk belangrijker dan winnen. Volgend jaar wordt natuurlijk weer net zo mooi, dus mis je kans niet! Wij zijn trots op al onze lopers en op onze AcCo.

Last week the annual Batavierenrace has taken place. Everyone gave it their all, both during the race and during the party afterwards. With the amazing weather we were blessed with, it could only become a memorable weekend. We finished 213th, but we can’t win them all. We can only hope that next year will be as great of an event as this one. We are extremely proud of all our runners and the AcCo.